Kundereferanse

Fornøyde kunder og referanser

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   Den er en av mine favoritt produkter

Jeg har jobbet i helsekost i mange år og sett mange bra produkter komme og forsvinne i min tid på grunn av at ingen har snakket høyt nok om dem. En av de produkter jeg synes er veldig bra er Muskel og Ledd gelen. Den fungerer bedre enn de fleste kjente produkter. Jeg bor for tiden i England og bestiller spesielt fra Norge til meg selv og og min 80 år gamle mor for kne problemer. Når hun bruker Muskel og Ledd gelen trenger vi ikke noe andre midler for ledd. Jeg har også selv behov for gelen, etter mange års tråkking på butikkgulver. Den er en av mine favoritt produkter.

Charlotte Nicholl

line-shade2

Bare prøv!

Som bruker av universal helseprodukter over mange år, fikk jeg lyst å bringe en takk for ett svært godt produkt. Salven har svært god virkning for muskler og leddplager, ryggvondt, skuldre og nakkeplager m.m Jeg anbefaler muskler og ledd salven på det varmeste og sier. Bare prøv!

             Arne Eidesvik                 

line-shade2

referanse-ikon-loekkenVi kan nå ha mye mer glede av hverdagen og hverandres nærvær

Vi fikk hjelp av M&L gel slik at vi kunne bruke kroppen lettere, sove bedre og vi fikk flere dovne kroppsdeler tilbake i funksjon. Vi kan nå ha mye mer glede av hverdagen og hverandres nærvær. Livet før og etter M&L gel er som natt og dag. Vi anbefaler M&L gel på det varmeste!

Frid og Leiv Løkken

 

line-shade2

referanse-ikonMuskel & Ledd gel reddet min nattesøvn

Nakkesmerten min startet i ca 20 års alderen. Smerten var så intens og jeg prøvde alt jeg kunne finne på for å slippe smerten. De var verst om natten. Kiropraktor som undersøkte meg spurte om jeg hadde vært utsatt for bilulykke, nei sa jeg. Han sa, «du har pådratt deg alvorlig skade i nakken». Jeg spurte min mor, og hun sa «JA, da du var 2 år kræsjet vi. Du satt på fanget til onkelen din uten sikkerhetsbelte og ble slengt ut av bilen. Det var et under at du overlevde!»
Ingenting har hjulpet meg med min nakken, inntil jeg prøvde M&L gel for 8 år siden. Den natten sov jeg godt som aldri før! Siden det har jeg brukt M&L gel, livet har blitt mye enklere. 
Jeg har også slimposebetennelse i venstre hofte som plaget meg, det gjorde at jeg ikke kunne sove på venstre siden. Nå er dette ikke et problem lenger. Jeg smører M&L gel ofte og sover godt om natten.

Gro Celina Hagen

line-shade2

Abonner på vårt nyhetsbrev

Under utarbeidelse

0

Your Cart